Kaivinkoneet

Kaivinkoneidemme laajan kokovalikoiman ansiosta ( 3 tonnista 45 tonniin ) pystymme suoriutumaan sekä isoista että pienistä töistä. Kahdessa pienimmässä koneessa on kumitelat, yksi koneista on pöyräalustainen. Koneiden varusteina vakiokauhojen lisäksi erikoiskauhoja, lajittelupihtejä, iskuvasaroita.

Murskauslaitokset

Murskauslaitokseemme kuuluvat sekä esi- että jälkimurskain, jotka toimivat sekä yhdessä että erikseen. Erilleen laitettaessa ne toimivat pienilläkin alueilla. Lisäksi monenlaisia seulalaitoksia joista yksi rumpuseula. Kuljettimia löytyy erimittaisina. Laitteemme soveltuvat kiviainesmurskauksen lisäksi hiekan, mullan, hakkeen yms. seulontaan.

Kuorma-autot

Liikenneluvallisiin kuorma-autoihin kuuluu tällä hetkellä kasettiyhdistelmiä joista kahdella on saavutettavissa uudet painot. Lisäksi kalustoomme kuuluu 5-akselinen kuorma-auto sekä vaihtolavalaitteilla ja nosturilla varustettu 3-kaselinen kuorma-auto. Autoissamme on soralavavarustus, toki niillä voi kuljettaa muutakin. Näillä liikkuu isompi tai pienempi erä. Vaihtolavoja on saatavilla vuokralle. Hoidamme niiden tyhjennykset jätekeskukseen tai muuhun jätteiden vastaanottoon hyväksyttyyn paikkaan.

Pyöräkoneet

Pyöräkoneitamme löytyy joka lähtöön, 5 tonnista 27 tonniin, lisälaitteineen. Isoilla hoituvat isot työt, pienemmillä myös ahtaan paikan työt. Teemme koneillamme kaikenlaista maansiirtoa, lastausta, nostoja, lumitöitä ym.