Kalusto

Kaivinkoneet

Kaivinkoneidemme laajan kokovalikoiman ansiosta (3 tonnista 45 tonniin) pystymme suoriutumaan sekä isoista, että pienistä töistä. Kahdessa pienimmässä koneessa on kumitelat, jotka ovat hellävaraisempia esim. nurmikolle. Kaivinkoneista kolme on pyöräalustaisia, joiden siirrettävyys paikasta toiseen on joutuisampaa. Osassa kaivinkoneistamme on koneohjausjärjestelmä. Koneiden varusteina vakiokauhojen, pyörittäjien ja kallistajien lisäksi erikoiskauhoja materiaalikouria, iskuvasaroita ym

Pyöräkoneet

Pyöräkoneitamme löytyy joka lähtöön, 5 tonnista 27 tonniin, lisälaitteineen. Isoilla hoituvat isot työt, pienemmillä myös ahtaan paikan työt. Teemme koneillamme kaikenlaista maansiirtoa, lastausta, nostoja, lumitöitä ym.

Murskauslaitokset

Murskauslaitokseemme kuuluvat sekä esi- että jälkimurskain, jotka toimivat sekä yhdessä että erikseen. Erilleen laitettaessa ne toimivat pienilläkin alueilla. Lisäksi monenlaisia seulalaitoksia joista yksi rumpuseula. Kuljettimia löytyy erimittaisina. Laitteemme soveltuvat kiviainesmurskauksen lisäksi hiekan, mullan, hakkeen yms. seulontaan.

Kuorma-autot

Yrityksellämme on käytössä kuorma autoja, niin isoja kuin pieniäkin tarpeita varten. Valikoimastamme löytyy isoja kasettiyhdistelmiä sekä vaihtolava- ja nosturivarustuksella olevia kuorma-autoja. Automme ovat soralava varustettuja, toki niillä voi kuljettaa muutakin. Vaihtolavoja on saatavilla vuokralle. Hoidamme niiden tyhjennykset jätekeskukseen tai muuhun jätteiden vastaanottoon hyväksyttyyn paikkaan. Yrityksellämme on myös huonompiin maasto-olosuhteisiin soveltuvia Dumppereita (24tn.)

Osoite

Veturitallintie 18
95410 Tornio

Puhelin

040 7442 074

Sähköposti

posti@tornionrakennussora.fi

Y-tunnus

0687413-9